top of page

Kies je stylist

Advies aan huis

Opmeten en plaatsen

Kwalitatief afgewerkt

Houten jaloezieën op maat

Natuurlijke zonnewering

Houten jaloezieën zijn geschikt voor zowel klassieke als trendy interieurs. Kiezen voor houten lamellen geeft je interieur een tijdloos en warm karakter.

 

Door de lamellen kan je perfect bepalen hoeveel lichtinval je wil. Zo bepaal zelf je privacy door de kanteling van de lamellen.

 

Houten jaloezieën zijn de ideale, isolerende natuurlijke zonnewering. Het hout houdt niet enkel de zon buiten, maar ook de warmte. Bekijk de mogelijkheden samen met je stylist.

Rainbow Lamellen RAL 9016 Living LR wit.
Sandstorm 2 Lamellen Eifel Eetkamer LR.j

Ruime keuze jaloezieën

Houtsoorten en afmetingen

​De houten jaloezieën worden op maat gemaakt zodat ze perfect in je interieur passen. Zelfs voor je extra grote ramen, want de jaloezieën gaan tot 4,2 meter breed.

 

Kies tussen de verschillende houtsoorten:

  • Abachi 

  • Lindenhout

  • Bamboe

 

De lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes. Kies voor een subtiele lamel van 35 mm, de rustige middenmaat van 50 mm of een extra brede lamel van 70 mm voor een stoere look. Ook je ladderkoord of ladderband kan je kiezen. 

Configureer naar wens

Personaliseer je interieur

Ben je op zoek naar een jaloezie in een specifieke kleur? Naast onze ruime kleurencollectie zijn ook jaloezieën in elk RAL- of NCS-kleur mogelijk.

 

Geef je jaloezieën een eigen touch met een verrassende ladderband in een contrasterende kleur! Personaliseer ze met een aangepaste koordkleur en koordgewicht, aangepast aan de houtskleur.

 

Wil je je jaloezieën manueel bedienen of automatisch? Dat kan allemaal. Automatische bediening kan via afstandsbediening, schakelaar of via je smart home. Ontdek de mogelijkheden samen met je stylist.

Rainbow Lamellen NCS 3030-R90B Badkamer
Mockup ebook raamdecoratie kopiëren.jpg

Gratis interieurtips en inspiratie

We hebben tal van tips en inspiratie rond raamdecoratie en interieur voor je verzameld in een gratis e-book.

 

Wil je graag een gratis exemplaar ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het e-book meteen in je inbox!

Download ons gratis e-book

Bedankt voor de inzending!

bottom of page