top of page

Kies je stylist

Advies aan huis

Opmeten en plaatsen

Kwalitatief afgewerkt

Vouwgordijnen op maat

Veelzijdige raamdecoratie

Afhankelijk van de stof en het model is er een vouwgordijn die past in ieder interieur. Vouwgordijnen geven meteen een warme uitstraling.

Vouwgordijnen zijn de specialiteit van ons atelier. Zo zorgen wij voor de best mogelijke afwerking met een blindstikmethode of ultrasone snijtechnieken.

 

Met een maximum breedte van 5,8 meter zijn onze vouwgordijnen ideaal zelfs voor extra grote raampartijen.

vouwgordijn staand lr.jpg
DSC_7903[1].jpg

Voor elk interieur

Strak of modern?

De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afwerkingen. Met deze keuzes bepaal je hoe strak of modern je jouw vouwgordijn wil hebben.

Ook de stofkeuze speelt daarin een grote rol. Verduisterend of transparant? In een neutrale tint of als eyecatcher? Onze vouwgordijn collectie bestaat uit een ruim gamma aan kleuren, texturen en transparanties.

Doordat de vouwgordijnstoffen ook geschikt zijn als gordijnstoffen, kan je ze gemakkelijk combineren. Hulp nodig bij het combineren? Je interieurstylist helpt je graag op weg.

Het vouwgordijn voor jou

Ook voor grote ramen

Combineer ze met overgordijnen voor een wisselwerking tussen privacy en lichtinval. Zo geven ze meteen een rijke look aan je woonkamer.

Vouwgordijnen zijn geschikt voor grote ramenpartijen. Ze kunnen zowel manueel als elektrisch bediend worden, of sluit ze aan op je smart home.

 

Je stylist zorgt ervoor dat je vouwgordijnen perfect opgemeten en geplaatst worden. Kies samen met je stylist voor het ideale vouwgordijn voor jouw ramen.

Vouwgordijn BANKS 215218-L Keuken 2 LR.j
Mockup ebook raamdecoratie kopiëren.jpg

Gratis interieurtips en inspiratie

We hebben tal van tips en inspiratie rond raamdecoratie en interieur voor je verzameld in een gratis e-book.

 

Wil je graag een gratis exemplaar ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het e-book meteen in je inbox!

Download ons gratis e-book

Bedankt voor de inzending!

bottom of page