top of page

Raamdecoratie 101: Ontdek de veelzijdige wereld van raambekleding


Keuken met prachtige inbetween gordijnen

Aan het renoveren, (ver)bouwen of decoreren? De keuze van je raamdecoratie is vaak niet snel gemaakt. De mogelijkheden lijken vaak eindeloos dus helpen wij je graag een handje op weg. Om te beginnen kijken we al even naar de verschillende soorten raamdecoratie waaruit je kan kiezen.


Stoffen gordijnen


Als je gaat voor gordijnen heb je veel keuzes om te maken. Wil je dat er veel licht binnenkomt, wil je pottenkijkers buiten houden, verduisterend of niet, welke kleuren? De lijst loopt maar op. Hierdoor zijn gordijnen super gepersonaliseerd aan jou smaak en interieur. Ook de confectie valt volledig te kiezen naar jouw voorkeuren.


Gordijnen zijn sfeervol en geven net dat extraatje aan iedere ruimte.


Vouwgordijnen die worden opgetrokken in de living

Vouwgordijnen


Bij vouwgordijnen kies je de kleuren en stoffen dat je wilt. Wil je extra licht binnen laten dan kan je de vouwgordijn gemakkelijk wat optrekken. De elegantie van vouwgordijnen zijn combineerbaar met elk interieur en toveren ruimtes om tot charmante interieurs.


Rolgordijnen


Kleuren, motieven, texturen, transparantie,… Bij rolgordijnen kan je veel keuzes maken om de ideale sfeer te creëren in jou ruimtes. Zoek je een minimalistische, kleurrijke of speelse look, het kan allemaal met rolgordijnen. Naast de vele keuzes dat je kan maken, nemen rolgordijnen weinig ruimte in beslag. Draai- en kiepramen en dakramen kun je ook prachtig en gemakkelijk aankleden met rolgordijnen.


Witte rolgordijnen in de living

Houten jaloezieën


Een groot voordeel van jaloezieën is hun functionaliteit. Je kan de lichtinval grotendeels zelf bepalen door de horizontale lamellen eenvoudig te kantelen. Tegelijk bepaal je ook de inkijk in je huis door de lamellen aan te passen. Naast hun functionaliteit is er natuurlijk ook een esthetisch aspect. Houten jaloezieën hebben en strakke en moderne uitstraling. Dankzij de warmte dat het hout uitstraalt, creëer je onmiddellijk ook een sfeervolle omgeving.


Hout is een kwalitatief sterk materiaal. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van houten jaloezieën bijzonder lang is. Hout is sterk en ook geluidsabsorberend. Hierdoor dienen de houten jaloezieën als optimale geluidsdemping.


Je keuze nog niet kunnen maken? Onze interieurstylisten helpen je graag verder.


Houten jaloezieën in de huiskamer

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page