top of page

Van gewoon naar geweldig: een interieurstylist is jouw geheime wapen voor een verbluffend interieur

Ben je aan het verbouwen, bouwen of wil je verandering in je woning. Laat alles mooi samenkomen in je interieur door een interieurstylist onder de arm te nemen. Je zou denken dat het inhuren van een stylist overbodig is maar niets is minder waar.


Een interieurstylist kan je helpen bij het realiseren van een samenhangend en stijlvol interieur. Een interieur kan er namelijk al snel rommelig of onsamenhangend uitzien wanneer je verschillende meubelstukken, raambekleding en kleuren combineert. Een interieurstylist kan je helpen bij het creëren van een harmonieus geheel door middel van een doordacht kleuren- en materialenplan.

Moodboard van verschillende materialen voor je interieur

Zo speelt een interieurstylist ook een belangrijke rol bij het plaatsen van raamdecoratie in een interieur. Raamdecoratie kan namelijk een grote impact hebben op de sfeer en uitstraling van een kamer en daarom is het belangrijk dat het goed past bij de rest van het interieur.


Daarnaast kan een interieurstylist je helpen bij het maken van keuzes, vooral als je moeite hebt om te bepalen welke stijl bij je past en welke meubels en accessoires daarbij horen. Interieurstylisten hebben niet enkel de nodige ervaring maar ze kunnen ook allerlei materialen en stoffen meebrengen bij het geven van advies aan huis. Zo zie je de materialen in je eigen woning en kunnen er keuzes op maat van jouw behoeften gemaakt worden.


Een interieurstylist kan je ook helpen bij het oplossen van praktische problemen, zoals het optimaliseren van de indeling van een ruimte of het vinden van de juiste raamdecoratie om de hoeveelheid natuurlijk licht en privacy in een kamer te regelen. Ook kan een interieurstylist je helpen bij het vinden van raamdecoratie die past bij afwijkende raammaten of -vormen.

Bekijken van stoffen voor een perfect keuze te maken

Ten slotte kan een interieurstylist je helpen om geld te besparen. Een interieurstylist heeft vaak toegang tot exclusieve collecties en korting bij leveranciers, waardoor je soms goedkoper uit kan zijn dan wanneer je zelf je meubels en accessoires koopt. Een interieurstylist kan zelf of met behulp van een plaatser je helpen om de raamdecoratie op een mooie en effectieve manier te plaatsen, wat ook weer geld is uitgespaard.


Kortom, het inhuren van een interieurstylist kan ervoor zorgen dat je een interieur krijgt dat echt bij jou past en waar je je thuis voelt. Bovendien kan een interieurstylist je helpen om geld en tijd te besparen, terwijl je toch een prachtig resultaat behaalt.


Maak snel een afspraak met één van onze stylisten om je woning in een geheel nieuw jasje te steken.Comentários


bottom of page