top of page

Kies je stylist

Advies aan huis

Opmeten en plaatsen

Kwalitatief afgewerkt

Image-empty-state.png

Facebook@4x.png
Instagram@4x.png

Annelies

Uw interieurstylist aan huis

Antwerpen, België

Hey, ik ben Annelies. Oprichter van Styllies. Ik ben geboren op oud en nieuw en ben dol op interieurs waar de combinatie tussen oud en nieuw in terug komt. Toeval?

Als kind tekende ik mijn schetsboeken vol met interieurs. En iedere week kreeg mijn kamer een make-over. Het was dus al vroeg duidelijk waar mijn passie lag en nog altijd ligt.

Persoonlijk heb ik een duidelijke voorkeur voor oude huizen, waar een hoop werk aan is. Met mijn ruimtelijk inzicht en creativiteit in het bedenken van oplossingen, heb ik er al meerdere succesvol en met respect gerenoveerd. Heel graag deel ik mijn expertise en enthousiasme met mijn klanten.

Ik help je bij het kiezen van materialen, kleuren en meubels. Advies over indeling en verlichting zijn daarbij zeer belangrijk. Gordijnen, decoratie en de juiste armaturen maken het geheel af. Stijlvol, decoratief en functioneel. Daar ga ik voor.

Heb jij enkel nood aan een indelings-, kleur of stylingadvies? Of advies over je gordijnen? Dat kan! Via the Curtain Collective kan ik je een zeer mooie collectie raamoplossingen aanbieden. Ik help je graag kiezen welke oplossing het beste bij jou past!

Hoe werkt het?

Raamdecoratie op maat in vier stappen

STAP 1

Maak een afspraak

Kies een interieurstylist die bij je past en maak een afspraak voor gordijn advies aan huis

STAP 2

Je stylist
komt langs

Tijdens een afspraak bij je thuis krijg je persoonlijk interieuradvies van je stylist gespecialiseerd in gordijnen

STAP 3

Opmeten en plaatsen

Samen zoek je gordijnen die passen in je interieur en nadien meet de stylist je ramen voor je op

STAP 4

Gordijnen
op maat

Wanneer je gordijnen geconfectioneerd zijn, worden ze bij je thuis bezorgt en opgehangen

Maak een afspraak voor advies aan huis

Voor een afspraak voor raamdecoratie advies aan huis betaal je € 75. Deze som krijg je dan terug in de vorm van een voucher van € 75 die je kan gebruiken bij een bestelling vanaf € 500. Je kan het zien als een voorschot voor je bestelling. Zo is het interieuradvies aan huis in feite gratis. Vul hieronder het contactformulier in. Ik contacteer je voor een afspraak en geef je meer info over de voucher.

Alle afspraken verlopen steeds volgens de COVID-19 maatregelen.

Bedankt voor de inzending!

afspraak

Waarom kiezen voor een interieurstylist?

Samenwerken met een interieurstylist houdt meer in dan enkel interieuradvies op maat. Tijdens een persoonlijk advies, helpt een interieurstylist je om keuzes te maken, maar een stylist kan je ook voorstellen doen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Interieuradvies gebeurt steeds volledig op maat van jouw ruimte, persoonlijke stijl en wensen. Door jarenlange ervaring, kiest een interieurstylist voor de beste kleurencombinaties voor jouw ruimte. Een stylist helpt je beslissen tussen verschillende producten en hun voordelen, en zorgt ervoor dat het totaalplaatje helemaal klopt.

Eens de keuzes gemaakt zijn, is het ook de interieurstylist die de volledige projectopvolging doet. Bij Curtain Collective werken we steeds met maatwerk. Je ruimte wordt opgemeten en alles wordt op maat besteld en nadien ook bij jou geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor advies aan huis?

Geen zin om drukke showrooms te bezoeken of van winkel tot winkel te gaan, zonder dat je de stof kan zien in de ruimte waar het gordijn moet hangen? Wij brengen de showroom bij jou thuis, wanneer het jou past.

Onze interieurstylisten geven steeds persoonlijk interieuradvies aan huis. Tijdens het advies krijg je alle tijd en ruimte om de stalen te bekijken, naast elkaar te leggen, en te bekijken in de ruimte waar het uiteindelijk zal komen. Zo kom je samen tot je ideale interieur.

  • Persoonlijk advies

  • Maatwerk

  • Kwalitatieve raamdecoratie

  • Volledige projectopvolging

  • Jarenlange ervaring

  • Makkelijk bij je thuis

Maak nu je afspraak

Contacteer een stylist en maak een afspraak voor interieuradvies bij jou thuis.

Mockup ebook raamdecoratie kopiëren.jpg

Gratis interieurtips en inspiratie

We hebben tal van tips en inspiratie rond raamdecoratie en interieur voor je verzameld in een gratis e-book.

 

Wil je graag een gratis exemplaar ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het e-book meteen in je inbox!

Download ons gratis e-book

Bedankt voor de inzending!

bottom of page