top of page

Kies je stylist

Advies aan huis

Opmeten en plaatsen

Kwalitatief afgewerkt

Image-empty-state.png

+32 (0) 496 06 82 36

Facebook@4x.png
Instagram@4x.png

Selien

Uw interieurstylist aan huis

Gent, België

Wil jij graag een frisse kijk op je interieur en het volledige potentieel van je ruimte ontdekken?
Dan kom ik graag langs bij jou thuis om je woning nieuw leven in te blazen!
Ik ben Selien, architect, maar sedert enkele jaren heb ik me volledig toegespitst op interieur in mijn eigen zaak ‘Bergen interieur’. Ik begeleid je graag bij het inrichten van je woning, maar ook voor commerciële en kantoor projecten kan je bij mij terecht.

Wil je graag hulp bij het uitkiezen van je raamdecoratie? The Curtain Collective heeft een zeer mooi, ruim en tijdloos aanbod aan gordijnen, vouw-gordijnen en jaloezieën waar ik je met veel plezier doorheen leid.
Daarnaast is het ook mogelijk om de volledige ruimte door mij te laten inrichten of zelfs een volledig 3D-ontwerp te laten opmaken. De vele keuzes die je moet maken voor je inrichting kunnen zeker overweldigend aanvoelen (weet ik als geen ander, momenteel bouw ik mijn eigen stekje).
Een visualisatie van het eindproduct waarin je alles ziet samenkomen vóór je de aankopen doet is daarbij een enorme hulp!

Een persoonlijke aanpak staat bij mij centraal. Ik wil vooral dat je interieur bij je past én functioneel is. Zo wordt de inrichting tijdloos en karaktervol en helemaal op jouw maat en smaak. Ikzelf hou van een vrij strakke en minimalistische stijl met veel natuurlijke materialen en texturen en steeds een ondertoon van mid-century modern design. Als ontwerper kan ik echter de schoonheid van vele andere stijlen ook enorm appreciëren. Ik beschouw het dan ook als mijn taak om samen met jou uit te zoeken welke stijlelementen echt bij je passen om zo te komen tot een synthese die jouw unieke ‘stijl’ reflecteert.

Geïnteresseerd? Neem zeker vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we alle mogelijkheden. Ik werk in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Tot snel,
Selien

Hoe werkt het?

Raamdecoratie op maat in vier stappen

STAP 1

Maak een afspraak

Kies een interieurstylist die bij je past en maak een afspraak voor gordijn advies aan huis

STAP 2

Je stylist
komt langs

Tijdens een afspraak bij je thuis krijg je persoonlijk interieuradvies van je stylist gespecialiseerd in gordijnen

STAP 3

Opmeten en plaatsen

Samen zoek je gordijnen die passen in je interieur en nadien meet de stylist je ramen voor je op

STAP 4

Gordijnen
op maat

Wanneer je gordijnen geconfectioneerd zijn, worden ze bij je thuis bezorgt en opgehangen

Maak een afspraak voor advies aan huis

Voor een afspraak voor raamdecoratie advies aan huis betaal je € 75. Deze som krijg je dan terug in de vorm van een voucher van € 75 die je kan gebruiken bij een bestelling vanaf € 500. Je kan het zien als een voorschot voor je bestelling. Zo is het interieuradvies aan huis in feite gratis. Vul hieronder het contactformulier in. Ik contacteer je voor een afspraak en geef je meer info over de voucher.

Alle afspraken verlopen steeds volgens de COVID-19 maatregelen.

Bedankt voor de inzending!

afspraak

Waarom kiezen voor een interieurstylist?

Samenwerken met een interieurstylist houdt meer in dan enkel interieuradvies op maat. Tijdens een persoonlijk advies, helpt een interieurstylist je om keuzes te maken, maar een stylist kan je ook voorstellen doen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Interieuradvies gebeurt steeds volledig op maat van jouw ruimte, persoonlijke stijl en wensen. Door jarenlange ervaring, kiest een interieurstylist voor de beste kleurencombinaties voor jouw ruimte. Een stylist helpt je beslissen tussen verschillende producten en hun voordelen, en zorgt ervoor dat het totaalplaatje helemaal klopt.

Eens de keuzes gemaakt zijn, is het ook de interieurstylist die de volledige projectopvolging doet. Bij Curtain Collective werken we steeds met maatwerk. Je ruimte wordt opgemeten en alles wordt op maat besteld en nadien ook bij jou geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor advies aan huis?

Geen zin om drukke showrooms te bezoeken of van winkel tot winkel te gaan, zonder dat je de stof kan zien in de ruimte waar het gordijn moet hangen? Wij brengen de showroom bij jou thuis, wanneer het jou past.

Onze interieurstylisten geven steeds persoonlijk interieuradvies aan huis. Tijdens het advies krijg je alle tijd en ruimte om de stalen te bekijken, naast elkaar te leggen, en te bekijken in de ruimte waar het uiteindelijk zal komen. Zo kom je samen tot je ideale interieur.

  • Persoonlijk advies

  • Maatwerk

  • Kwalitatieve raamdecoratie

  • Volledige projectopvolging

  • Jarenlange ervaring

  • Makkelijk bij je thuis

Maak nu je afspraak

Contacteer een stylist en maak een afspraak voor interieuradvies bij jou thuis.

Mockup ebook raamdecoratie kopiëren.jpg

Gratis interieurtips en inspiratie

We hebben tal van tips en inspiratie rond raamdecoratie en interieur voor je verzameld in een gratis e-book.

 

Wil je graag een gratis exemplaar ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het e-book meteen in je inbox!

Download ons gratis e-book

Bedankt voor de inzending!

bottom of page