top of page

Kies je stylist

Advies aan huis

Opmeten en plaatsen

Kwalitatief afgewerkt

Image-empty-state.png

+32 (0) 471 57 17 42

Facebook@4x.png
Instagram@4x.png

Vera

Uw interieurstylist aan huis

Bornem, België

Aangenaam! Ik ben Vera, interieurstyliste en oprichter van VH Projects. Met 25 jaar ervaring in de bouwsector, onze eigen parketzaak sinds 2008 én een passie voor interieur ben ik in 2022 voluit voor mijn droom gegaan : interieurstyling!

Waarmee kan ik jou helpen?
Een nieuwe stap in je leven wat wonen betreft.. Je trekt binnenkort in je nieuwe woning of appartement, je huidige woonst gaat gerenoveerd worden, of je wil een stevige opfrisbeurt in je huidige interieur? Megacool en spannend.. maar waar begin je? Je pinterestverzameling puilt uit, je vindt alles mooi, je weet niet hoe de juiste keuzes te maken, wat past wel of niet bij elkaar, je ziet er geen man meer over, bovendien ben je al zó druk bezig met je werk, gezin, hobby’s of andere passies. Hoe moet je dit er nog gaan bijnemen en in goede banen leiden?

Geen paniek! VH Projects to the rescue… Ik help en ontzorg graag drukbezette mensen zoals jij, door je te helpen met je nieuwe interieurinrichting. Ik creëer voor jou een stijlvol interieur waarin rust, eenheid en warmte centraal staan. Een nieuwe thuis waar je tot rust kan komen en trots op mag zijn!

Ik bekijk samen met jou wat je verwachtingen zijn, hoe je leeft of wil leven in je huis, wat je nét wel of nét niet wil terugzien in je interieur, enz.. Wil je alleen advies voor de indeling of kleuren, ben je uitsluitend op zoek naar nieuwe raamdecoratie of wil je een uitgebreid advies van A tot Z voor één of meerdere ruimtes… Kan allemaal! Samen bekijken we waar jij nood aan hebt!

Hoe werkt het?

Raamdecoratie op maat in vier stappen

STAP 1

Maak een afspraak

Kies een interieurstylist die bij je past en maak een afspraak voor gordijn advies aan huis

STAP 2

Je stylist
komt langs

Tijdens een afspraak bij je thuis krijg je persoonlijk interieuradvies van je stylist gespecialiseerd in gordijnen

STAP 3

Opmeten en plaatsen

Samen zoek je gordijnen die passen in je interieur en nadien meet de stylist je ramen voor je op

STAP 4

Gordijnen
op maat

Wanneer je gordijnen geconfectioneerd zijn, worden ze bij je thuis bezorgt en opgehangen

Maak een afspraak voor advies aan huis

Voor een afspraak voor raamdecoratie advies aan huis betaal je € 75. Deze som krijg je dan terug in de vorm van een voucher van € 75 die je kan gebruiken bij een bestelling vanaf € 500. Je kan het zien als een voorschot voor je bestelling. Zo is het interieuradvies aan huis in feite gratis. Vul hieronder het contactformulier in. Ik contacteer je voor een afspraak en geef je meer info over de voucher.

Alle afspraken verlopen steeds volgens de COVID-19 maatregelen.

Bedankt voor de inzending!

afspraak

Waarom kiezen voor een interieurstylist?

Samenwerken met een interieurstylist houdt meer in dan enkel interieuradvies op maat. Tijdens een persoonlijk advies, helpt een interieurstylist je om keuzes te maken, maar een stylist kan je ook voorstellen doen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Interieuradvies gebeurt steeds volledig op maat van jouw ruimte, persoonlijke stijl en wensen. Door jarenlange ervaring, kiest een interieurstylist voor de beste kleurencombinaties voor jouw ruimte. Een stylist helpt je beslissen tussen verschillende producten en hun voordelen, en zorgt ervoor dat het totaalplaatje helemaal klopt.

Eens de keuzes gemaakt zijn, is het ook de interieurstylist die de volledige projectopvolging doet. Bij Curtain Collective werken we steeds met maatwerk. Je ruimte wordt opgemeten en alles wordt op maat besteld en nadien ook bij jou geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor advies aan huis?

Geen zin om drukke showrooms te bezoeken of van winkel tot winkel te gaan, zonder dat je de stof kan zien in de ruimte waar het gordijn moet hangen? Wij brengen de showroom bij jou thuis, wanneer het jou past.

Onze interieurstylisten geven steeds persoonlijk interieuradvies aan huis. Tijdens het advies krijg je alle tijd en ruimte om de stalen te bekijken, naast elkaar te leggen, en te bekijken in de ruimte waar het uiteindelijk zal komen. Zo kom je samen tot je ideale interieur.

  • Persoonlijk advies

  • Maatwerk

  • Kwalitatieve raamdecoratie

  • Volledige projectopvolging

  • Jarenlange ervaring

  • Makkelijk bij je thuis

Maak nu je afspraak

Contacteer een stylist en maak een afspraak voor interieuradvies bij jou thuis.

Mockup ebook raamdecoratie kopiëren.jpg

Gratis interieurtips en inspiratie

We hebben tal van tips en inspiratie rond raamdecoratie en interieur voor je verzameld in een gratis e-book.

 

Wil je graag een gratis exemplaar ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het e-book meteen in je inbox!

Download ons gratis e-book

Bedankt voor de inzending!

bottom of page